Flottamosás

Ha az Ön cégének, munkaközösségének fontos a jó megjelenés, elvárás a tiszta, ápolt külső- és ide sorolja gépjárművét is – de a napi teendők, elfoglaltságok miatt nehezen tud rá időt szakítani, mi megoldjuk problémáit.

Vállalatok, cégek, létesítmény-üzemeltetők részére kínálunk olyan előnyös, komplex szolgáltatást, amivel cége, illetve munkatársai gépjárműparkját az igényeknek megfelelően, garantált minőségben tisztán tartjuk.

Szakítva a „hagyományokkal”, megszüntetjük az autómosással járó felesleges procedúrát, várakozást, az ezzel járó kellemetlenséget. Autójának tisztítása nem kell, hogy a munkaidő, vagy a szabadidő terhére menjen. Amíg Ön dolgozik, addig kivonuló egységünk tisztára varázsolja gépjárművét. Önnek semmi mást nem kell tennie, csak ismert elérhetőségeinken megrendeli szolgáltatásunkat!
image

Mi megyünk az Ön gépjárműjéhez, legyen az „bárhol”!

Korszerű technológiánknak köszönhetően karcolásmentesen, a várakozási időt teljesen kiküszöbölve nyújtunk a legmagasabb elvárásoknak megfelelő autókozmetikai szolgáltatást a gépjármű parkolásának helyszínén.

A hagyományos autóápolási módszerekkel ellentétben a Freedom óvja környezetét, hiszen az eljárás során kizárólag környezetbarát tisztítószereket, és környezetkímélő technológiát alkalmazunk. Az általunk végzett mosás során átlag 1-2 liter felhasználásával, a hozzá adott, biológiailag lebomló vegyszer segítségével érjük el a ragyogó hatást úgy, hogy egy csepp víz sem kerül a talajra.

Igyekszünk hozzájárulni egy környezettudatos társadalom kialakulásához. Amennyiben minket választ, Ön és cége is büszke részese lesz egy olyan közösségnek, akik óvják környezetünket.

Az általunk kínált előnyök:

  • munkaidő-kihasználás racionalizálása – munkaidő alatt, vagy azon kívül, de semmiképpen nem annak terhére végezzük a szolgáltatást
  • azonnali minőség kontroll
  • költségcsökkentés – mennyiségi és gyakorisági kedvezmények
  • egyedi igényekhez alkalmazkodó csomagajánlatok
  • rugalmas fizetési feltételek – készpénzforgalmát is csökkentheti
  • juttatási lehetőség – munkavállalói számára plusz céges szolgáltatást biztosíthat
  • környezettudatos magatartás – technológiánk alkalmazásával Ön is hozzájárulhat környezetünk megóvásához