Munkalehetőség & karrier

Munkalehetőség és karrier minimális befektetéssel!

Egyszeri befektetés, hosszú távú hozam!

Ne csak a pénzre, hanem a környezetére is gondoljon!

Nemzetközileg elterjedt, de Magyarországon teljesen új környezetbarát technológia elterjedésének felgyorsítása miatt láttunk hozzá egy teljes új rendszer kidolgozásához, hogy több partnert összefogva, megfelelő reklámozással a közös forgalmunkat magas szintre tudjuk emelni.

A FREEDOM Car Wash hálózat, mely hódító útjára indult véleményünk szerint egy olyan kulcsrakész üzleti megoldást és lehetőséget kínál partnerei részére, mely lehetővé teszi, hogy az üzletágban, Európában úttörők lehessünk és a vízmentes autómosás, mint fogalom egybe forrhasson a FREEDOM autómosó hálózat nevével.

Az egységes arculat, technológia, termékek, oktatás és a professzionális autókozmetikai eljárások mind-mind hozzájárulnak partnereink sikeréhez.

Célunk a környezetvédelem és egy igényes szolgáltatás implementálása egy jó jövedelmező üzletben!

Kiknek ajánljuk:

 1. Vállalkozó szellemű embereknek, akik szeretnének saját vállalkozást beindítani, de nincs rá több millió forintjuk
 2. Akik ismerik a technológiát, szimpatizálnak, csak nem tudják, vagy nem akarják megfizetni a milliós nagyságrendű franchise díjat, és havi díjakat nem akarják elkötelezni magukat semmilyen rendszer mellett, mert jobbat, hatékonyabbat találtak ki, saját maguknak akarnak profitot termelni, a saját cégüket kívánják fejleszteni
 3. A víz nélküli autómosás lehetőséget nyújt parkoló üzemeltetőinek – sok esetben rendelkezésre áll annyi idő, hogy az autókat le lehet tisztítani parkolás közben – mivel a technológia nem helyhez kötött, gyakorlatilag a parkoló bármely részén elvégezhető.
 4. Mobil autómosó szolgáltatásban fantáziát látó személyeknek, akik a mobil autómosást üzleti lehetőségként tartják számon tevékenységük egyik nagy erénye a mobilitás, a rugalmasság, mint szolgáltatás egyre nagyobb teret hódít magának, kiérdemelten.
 5. Autómosó bérlését tervező cégeknek, ahol a gépi illetve kézi autómosó közül lehet választani, de praktikusan pluszként végezhető a házhoz megyek, mint a pizza-futár
 6. Akik nem akarnak bajlódni a bürokrácia útvesztőjében, de autómosót kívánnak üzemeltetni, nem akarják megtanulni, mivel is jár a vízjogi engedély megszerzése, az ide vonatkozó jogszabályoknak történő megfelelés
 7. Aki elkötelezett híve a környezetvédelemnek, és a hagyományos autómosóval szemben autónként 120L ivóvizet spórol meg, és nem szennyezi a környezetet szennyvízzel, valamint biológiailag lebomló anyagot használ.

Szolgáltatást igénybevevők:

 1. Vállalkozásoknak, akik gépjárműparkkal rendelkeznek, és fontosnak tartják, hogy kollégáik mindig tiszta autóval jelenjenek meg partnereiknél
 2. szolgáltató cégeknek, melyek a gépjárműveket közvetlenül az általuk végzett tevékenységre használják
  • Taxik
  • flották
  • betegszállítók
  • személyszállítók
  • teherszállítók
  • lakossági felhasználás
 1. autószalonoknak, autókereskedéseknek, szervizeknek
 2. cégvezetőknek, akik kedvelik a gazdaságos, kiváló minőségű termékeket
 3. autókölcsönzőknek foglalkozó vállalkozásoknak, ahol prioritást élvez az ügyfélnek átadott autó esztétikai megjelenése is.

Számoljon utána:

Egy mobil autós kiszolgáló egység napi kapacitása 25 autó!

Exklusiv partner csomag:

Amit tartalmaz:

Autó design

Karcher ipari porszívó

2 garnitúra munkaruha

2 fokú műanyag létra

Freedom csomag 350 autó takarításához elegendő autómosószer

Freedom One

Freedom Original

Freedom Eco Tire Shine

Freedom Complete Clean,

50 db Freedom mikroszálas törlőkendő

4db mintaflakon.

Katalógus

Szórólap

Névjegykártya

Autónként 600. 000 Ft + áfa.

Területenként kizárólagosságot adunk, viszont havidíjat nem kérünk!

Szerződéskötés:

Amennyiben partnerünk kíván lenni, úgy kérjük, vegye föl a kapcsolatot ügyfélreferensével, vagy a Freedom Car Wash vezetőjével a +36-70-636-5466 telefonszámon, vagy írjon a mariann.toth@freedomcarwash.eu címre.

Egy BIZTOS üzlet közös működtetésének reményében várjuk hívását!