Technológia

Külső takarítás

A Freedom One vagy Original technológia legfontosabb jellemzője, hogy víz nélkül tisztít. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az autóápolási termékek – víz hozzáadása nélkül – szórófejes flakonból kerülnek felhordásra, a gépjármű felületére, amelyről a szennyeződés eltávolítása mikroszálas törlőkendővel történik. A felületet egy további törlőkendővel egyenletesen szárazra kell törölni. Ezáltal az autóról lekerülő szennyeződés és a tisztítószerek egyike sem jut a környezetbe, hiszen azok a törlőkendőkbe ágyazódnak. A mikroszálas törlőkendő a súlyának a 9 x –esét képes szennyeződésből magába szívni.
A folyadék apró cseppjei a felhordást követően teljesen körbezárják a szennyeződést és így egy vékony filmréteg keletkezik a szennyeződés és a lakkréteg között. Ez és a speciális törlőkendő használata megakadályozza, hogy a gépkocsi fényezése károsodjon.
A visszamaradó tisztítószer vékony filmréteget képez, amely védelmezi a felületet, illetve a karosszéria mikroszkopikus egyenetlenségeit „kisimítja”. A FREEDOM original alkotóelemei azt eredményezik, hogy a gépjármű hosszú időre ragyogóvá válik a canarbua és montan viasz által.

Belső takarítás

Első lépésben kiporszívózzuk a kárpitot és a szőnyeget. A készülék porzsákjában és az autóban összegyűlt szemetet az erre a célra rendszeresített zsákban gyűjtjük.
Következő lépésként a Freedom Eco Tire termékkel bepermetezzük a belső műanyag felületeket, amit rögtön át is törlünk egy mikroszálas törlőkendővel.
Az üveg felületeknél a Freedom Comlete Cleant alkalmazzuk. Szükség szerint rendelkezünk kátrány-és gyantaoldó, valamint matrica eltávolító technológiával.
TIPP: Meleg időben egyszerre kis felületet permetezzen be a tisztítószerrel, a fátyolosodás elkerülése érdekében.
Ne használjon egyszerre nagy mennyiségű tisztítószert.
A legjobb eredmény érdekében a tisztításra és a „polírozásra” külön mikroszálas kendőt használjon.
Amennyiben egy kendő már teljesen elszennyeződött, cserélje ki másikra, így elkerülhető, hogy a szennyeződés visszakerüljön a felületre.

Használati útmutató:

    1. A flakont tartsa függőlegesen 15 – 20 cm –re a tisztítandó felülettől, majd permetezze a szert a szennyeződésre

image

    1. Az első mikro szálas törlőkendővel törölje le a szennyeződést, a kendőnek mindig a tiszta oldalát használja.

image

    1. A második mikro szálas törlőkendővel fényesítse fel a felületet.

image

Az autót mindig az utastér tetőnél kezdje, majd körben lefelé haladva, míg az autó tiszta nem lesz. Utolsó lépésnél használja a harmadik mikro szálas kendőt a ragyogás érdekében.

Freedom One®


Freedom Original ®


Freedom Complete Clean®


Freedom Eco Tire Shine®

A társaságunk által alkalmazott tisztítószerek a KERMI által bevizsgált anyagok, megfelelnek a környezetbarát tisztítószerekkel szemben támasztott uniós követelményeknek, és rendeltetésszerű használat mellett emberi szervezetre gyakorolt káros hatással nem rendelkeznek, a környezetben maguktól teljes mértékben lebomlanak.

Az európai irányelveknek megfelelően a 2000.évi XXV.törv. a kémiai biztonságról, valamint a 44/2000.(XII.27.) rendelet szerint a készítmény nem minősül veszélyesnek ,nem jelölés köteles.